Finnsta PRE

Alla inlägg den 26 februari 2013

Av Linda Söderberg - 26 februari 2013 21:18

Inte idag, men igår. Man blir ju alldeles nojjig och får hur mycket energi som helst av att solen tittar fram. Nu var det tre veckor sedan vi såg solen här hemma och så fort jag hade skott klart igår tog jag och Onis en underbar ridtur ut i skogen.
Täckena åkte av märrarna och de stod och kliade varandra halva dagen tror jag. Fick hjälpa till lite först med att dra av lite vinterpäls som ramlar av i stora tussar då Semilla fick hela munnen full med päls då hon stod och kliade Mantua vid manken.
Riktigt trevligt att få en skymt av de runda goa fölmagarna som växt gömda under täckena hela vintern.
Tänk, nu är det bara 8 veckor kvar!


Idag var det inte lika kul. -15 grader imorse och mulet hela dagen, men jag tillbringade hela dagen hos en vän i Tärnsjö och verkade av ett helt gäng med hästar där mellan fikapauserna.


Vad har hänt mer då?
Vi har haft sportlov förra veckan och har hunnit avverka både Biobesök, pizza Hut och efter det en heldag på lek och bus, samt halvdag i badhuset tillsammans med Fredric och mormor.
Vet inte om barnen eller vi vuxna hade roligast i badhuset då vi försökte oss på att slå varandras rekordtid i vattenrutschbanan!
Kan säga att dagen efter hade vi ont i varenda muskel   !

Robins begåvningstest har vi även fått ett resultat på. Habiliteringens psykolog tog till och med hjälp av en neuropsykolog med 30 års erfarenhet för att få fram ett resultat på Robin. Han hade visst gått igång på alla fyra cylindrarna då han fick se och jämnföra hennes test med förra årets test och sa att hon var helt unik och att de skulle vara rädda om denna tjej!
Han bad även om att få röntgen bilderna på Robins hjärna, vilket han fick, då han var nyfiken på om det fanns något mer/annat...
Hur som, hon har följt sin egen kurva och det såg i stort sett ut som förra året, så hon låg även denna gång och tangerade på kanten till särskola, men fick även denna gång inte rätt till det.
Och rektorn i den vanliga skolan tycker det är jätte jobbigt när vi trycker på att hon MÅSTE ha en resurs.
Men hur ska hon klara en vanlig skola då hon inte kan skriva, räkna eller huvud taget inte vet vad siffror och bokstäver är ens!?


Hemsidan är än en gång under "tillverkning" då den inte blev så bra som jag ville. Men det är svårt när man inte kan programmet man jobbar i. Men snart så...

Imorgon har de lovat att det ska bli SOL, så jag ska försöka komma ihåg och ta med mig kameran ut och fota lite runda hästmagar.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards