Finnsta PRE

Alla inlägg den 18 april 2010

Av Linda Söderberg - 18 april 2010 18:47

Ja, det blev inge rida idag då det vid lunch började regna och sedan hagla. Och det var inte lite, hela gräsmattan var vit !
Samt att temperaturen ute sjönk ner till 3 grader. Usch, kändes som att det höll på att bli vinter igen.


Då vi haft lite otur med dåliga hösilagebalar i år ( hittat sork i 4 st) så tog Fredric och Peo släpkärran för att åka och hämta hem 2 balar så vi klarar oss till nästa helg, då vi bara har en kvar nu och som är öppnad.
På vägen hem när de passerar grannens hage ser de hur bägge travarna springer som dårar och är oroliga, och tur var väl det att Fredric såg det, då det var han som körde.
För plötsligt springer en av hästarna rakt igenom staketet och ut framför bilen, och det var precis så Freddan han få stopp på ekipaget som dessutom hade 800kg last på kärran. Det var en halvmeter mellan häst och bilfronten.

Som tur var slutade allt bra då de hjälptes åt att tillsammans med grannen fånga in båda hästarna och ta hem dem till stallet strax brevid.
Sen undrar man ju vad det var som skärrat upp dem så.
Om det var haglet eller något annat.


Lägger in en bild på Mantua då jag red henne igår.

  

Av Linda Söderberg - 18 april 2010 09:30

I fredags blev det inte mycket gjort. Var hemma med Kim som blivit förkyld, så det blev bara fodring och utsläpp av hästarna på morgonen samt lunch.
Fick ta tag i mockningen när Fredric kom hem och när allt var klart med det, vatten, hö, kraftfoder och morgon hinkarna+morgon påsarna var det dax att ta in hästarna för nattning.


Igår morse hann jag med att rida Mantua iaf. Hon gick riktigt bra idag med. Är så kul att rida en häst som man känner växer av beröm och som försöker vara en till lags så mycket hon kan.


Sen kom Fredrics syrra som skulle vara barnvakt medan vi åkte med Västanheden buss tillsammans med mamma och Peo och flera grannar till Sthlm för att äta på cirkus och slutligen se Björn Skifs.
Vilken show!
Det var fullt ös rakt igenom och när man trodde att publiken inte kunde applodera och låta mer så höll taket på att lyfta från cirkus   när han rockade loss till gamlingarna "Hooked on a feeling", "Mickelangelo" och även den "nya" Håll mitt hjärta.

Rekomenderar verkligen denna show, den var kanon!


Idag har även Robin blivit förkyld, hon är rejält snorig, så det blir nog en lugn dag idag med.


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards