Finnsta PRE

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Linda Söderberg - 30 januari 2011 15:59

Var iväg och skodde igår, både i Tungelsta och hos grannen.
Fick fixa alla fem hästarna helt själv igår, då deras hovkvalite blivit så mycket bättre nu ( tidigare var det hålväggar och spröda trasiga hovar), så i fortsättningen får jag sko och verka dem själv utan min lärare.


Var förbi mamma också och hon mådde allt utom bra. Hon svettades samtidigt som hon frös så hon klapprade tänder och mådde som om hon höll på att dö.
På fredagkvällen hade hon avslutat sin kur med smärtstillande.
För skoj skull hade hon googlat för att se vad tabletterna innehöll, och det visade sig vara ren morfin! Och de hade hon ätit 2-3ggr/dag i 5 dagar så nu hade hon en rejäl avtändning.
Stackarn.
Peo tyckte så synd om henne till slut att han sa åt henne att hon kanske skulle ta en tablett ( vilket hon ju inte gjorde).
Snacka om att det kan vara lätt att bli beroende!

Hon mådde fortfarande dåligt idag, men bättre iaf.
Nu hade hon bara en TJOCK jacka och satt framför en värmefläkt...
Men hon följde på en promenad när jag skulle leda Robin på en ridtur.
Vilket härligt väder det var, solen sken och det var vindstilla.

Det är riktigt kul att se Robin rida nu, hon ser ut som om hon är född i sadeln, sitter helt avslappnat och lite lite tillbakalutad, vilket hon fick användning för idag när Assmilla blev lite rädd och gjorde en liten burn-out när Fredric kom släpandes med massa kartonger som han höll på att elda i en tunna på stallplan.

Trodde först hon skulle bli rädd, men inte! Hon morrade lite, sa dumma häst och sken sedan som en liten sol över att hästen ändå hade sprungit med henne.
Sen tjatade hon halva ridturen om att hästen skulle springa.
Vill inte att hon ska lära sig trava i en hal overall utan vänta till sommaren, men när vi kom till en svag backe tog jag ett tag i overallen och lät Assmilla trava några steg till Robins förtjusning.


Jag ser framför mig; om två år kommer vi ha riktigt slanka shettisar då Robin kommer fara runt som en liten tok på dem i full fart.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards