Finnsta PRE

Alla inlägg den 25 augusti 2011

Av Linda Söderberg - 25 augusti 2011 21:21

Oj va dåligt med bloggande det varit, men jag har varken haft tid elle lust när man fått en sista lilla stund på kvällen. Datorn har mest varit till för sponsorjagandet till championatet.
Vad har hänt då.


Tja, bägge hästarna som är anmälda tränas för fullt och det går riktigt bra faktiskt. Har till och med fått Mantua att trava på fint längs långsidan istället för att gena ut framför mig.
Jag har allt att tacka kursen för!


Sista grimman är färdigsydd och det är bara ledtyglarna kvar.


Volvo skrället har vi bytt in på en bilfirma och är nu mycket nöjda bilägare till en Toyota Avensis 2,2. Oj, va fint den går.
Konstigt nog märkte inte bilförsäljaren alla felen på volvon när han provkörde den, utan böt glatt in den då den var så pass fin. ( ja på utsidan, vänta bara till du märker felen under skalet!) Så det blev bara 40´ i mellanskillnad.
Måste nog säga att lite dåligt samvete har jag nog, men tröstar mig med att de faktiskt har en egen verkstad för sina bilar...


Robin har avslutat sin pencillinkur på 84 ! tabletter nu ikväll och ingen är nog gladare än hon att slippa dem! Fattar inte varför de skriver ut tabletter till så små barn?
12 tabletter om dagen! Har känt mig som värsta knarkaren där jag sitter och mosar dem till pulver på skeden. Men nu är det äntligen över. För den här gången.
Hoppas remissen till barnspec kommer snart.


Var iväg till blodbussen igår och bidrog med en påse blod.  Det hade varit 24 stycken som lämnat innan mig. De tyckte det var rätt mycket, medan jag själv tycker det är FRUKTANSVÄRT LITE om man tänker att det bor nästan 1000 människor här i Fjärdhundra.
Tycker det är så "roligt " med människor. De hittar på alla möjliga ursäkter till att inte lämna blod, och en del VILL helt enkelt inte. Men nog jäklar vill de HA blod den dagen de behöver!

Nej, fler blodgivare vill jag se!
Kan meddela er som är livrädda för nålar, att det finns inga som är så proffsiga på att sätta nålar som de på blodcentralerna/blodbussarna.
Tycker personligen att det gör bra mycket ondare att sätta dropp eller ta blodprov!


NU efter en hel sommars torka får vi regn. Och nu vill jag inte ha det, fö jösses va lerigt det blir i hagarna direkt.

Här är bilder på hur ena sommarhagen såg ut i juli. Och då är det ändå bara Harry som gått och betat där! Till och med maskrosorna och klövern har torkat bort.
   

Märrarna satsar stenhårt på lerinpackning nästintill varje dag. Jippi.
Så det är mer träning från marken än uppsuttet just nu, då jag tröttnat på att pigga bort lera i minst en halvtimme varje dag, med ett resultat på en grå dammig häst.


Potatisen växer så det knakar och nu väntar vi bara på att det ska torka upp lite i marken så vi kan ta upp den.
Snygg bild va! Men för att man ska se storleken på potatisen så blev det en ölburk!
Tänk på att vi satt 125 kg potatis!!!!  Tror vi satt lite för mycket...
Vi kommer få äta potatis till det sprutar ur öronen.

 

Var även ut lite drygt en timme i skogen igårkväll med mamma och vi fick ihop rätt bra med svamp. Smörsopp, Karl Johan och kantareller.
Skogens guld. Finns det något goare än smörstekta kantareller?

 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards